Îti construim casa cu pricepere și dăruire!

Cine suntem?

Dezvoltat de Coratim Home în colaborare cu Tekton Real Estate, complexul rezidențial Cantemir Residence are o dată estimativă a finalizării în septembrie 2020.

 

Prezența pe piață clujeană din anul 2004, Coratim a devenit o companie de referință în domeniul construcțiilor civile și industriale.
Din punct de vedere al construcțiilor rezidențiale realizate putem evidenția:
Ansamblu rezidențial Calea Turzii cu 1,400 unități locative și 750 mp spații comerciale

  • Complex Moților 143-145 cu 2 imobile și 83 unități locative
  • Complex Moș Ion Roată cu 80 unități locative
  • Complex Borhanci cu 4 imobile și 100 unități locative

Din punct de vedere al construcțiilor de tip office, proiectul de referință al companiei este Coratim Business Center. Acest proiect este situat în Piata1 Mai, Cluj-Napoca și are o suprafață   închiriabilă de aproximativ 16,000 mp.

În ceea ce privește construcțiile industriale, complexurile logistice Coratim 1 – Florești și Coratim 2 - Baciu sunt cele mai importante proiecte industriale ale companiei. Acestea sunt situate în zone limitrofe ale orașului Cluj-Napoca și sunt compuse dintr-un complex de hale cu o suprafață închiriabilă de aproximativ 18.500 mp.

Εκτύπωση πλήρους σελίδας

Despre Cantemir Residence

Ansamblul este compus dintr-un număr de:

·  48 de apartamente și

·  3 spații comerciale, însumând o suprafață totala de 157 metri patrați utili.

Apartamentele vor avea 1, 2 și 3 camere, iar suprafețele generoase, cuprinse între 35 și 77.5 mp, vor avea o compartimentare modernă, menită să satisfacă cerințele celor mai exigenți clienți.

Prețuri Apartamente în Cantemir Residence Cluj 

Locuințele se vând la stadiul de semifinisat cu șapă autonivelantă, pereți gletuiti, instalații termice, electrice și sanitare executate și trase la poziție, geamuri termopan cu tâmplărie PVC, centrală termică cu calorifere, ușă de intrare.

Suntem conștienți de faptul că siguranța rezidenților este foarte importantă, tocmai de aceea accesul în imobil va fi securizat utilizând video interfon iar în curtea interioară a imobilului accesul se va realiza utilizând barieră cu telecomandă.

Nu în ultimul rând, pentru că știm că starea de bine pe care o cauți într-o casă este determinată și de spațiile exterioare, vom amenaja în curtea interioară a imobilului un spațiu verde destinat exclusiv locatarilor.