Oaza ta de Relaxare Te Așteaptă!

Vrei să te stabilești într-o zonă rezidențială liniștită dar totuși aproape de centrul orașului? Ansamblul Cantemir Residence este situat pe strada Caracal nr. 13-15 în Cluj-Napoca. Aici vei fi întâmpinat de o comunitate modernă unde atmosfera relaxantă se
îmbină perfect cu dinamismul orașului.
Alege dintr-o serie de apartamente cu 1, 2 sau 3 camere,
fiecare construite  cu maximă pricepere de o echipă de profesioniști.

Experiență și
Calitate

Finisaje
Interioare

Confort
la Tine Acasă

Orientarea către client este principiul care se regăsește în toate proiectele noastre: se folosesc materiale de construcție de ultimă generație iar compartimentările apartamentelor sunt gândite astfel încât să permită un maxim de confort locatarilor.

Locuințele se vând la stadiul de semifinisat cu șapă autonivelantă, pereți gletuiți, instalații termice, electrice și sanitare executate și trase la poziție, geamuri termopan cu tâmplărie PVC, centrală termică cu calorifere, ușă de intrare.

Luminoase și practice, apartamentele din Cantemir Residence sunt menite să satisfacă cerințele familiilor moderne. Vei găsi aici locuințe cu grădină sau cu balcoane, cu parcări și spații exterioare de relaxare - îți rămâne doar să te bucuri de noua ta casă!

Programeaza
o vizita!

Completeaza formularul alaturat pentru a programa o vizionare. Este gratuit!